Tips en trics om je vruchtbaarheid te bevorderen bij Pur~Esse.

Vruchtbaarheid bevorderen bij Pur-Esse

In tegenstelling tot andere vruchtbaarheidsverhogende massages gaat reflexologie te werk via reflexzones van handen, voeten, gelaat, oren,…  De zachte manier van werken hier kan je vergelijken met haptonomie maar er gebeurd veel meer.

Werken op reflexpunten kan ondersteuning bieden aan het hormonale stelsel dat vaak helemaal uit balans is door te lang pilgebruik waardoor een lichaam eerder lui is geworden.

Ook bij trajecten via klinische weg kunnen reflexologen je gaan helpen met ontspannende technieken om hormonale schommelingen op te vangen veroorzaakt door spanning en angsten.  Zoals bv bij eerdere miskramen of vroeggeboortes, waarvan onbewust veel meer angsten blijven zitten op nieuwe tegenslagen.

Angst is een heel slechte raadgever en belast je nierenergie enorm. En laat dit nu net de batterij van je fysieke lichaam zijn!

Meer in balans

Maar niet alleen reflexologie kan je helpen, ook lichaamswerk en shiatsu brengt zowel mannen- als vrouwenlichamen weer in balans. Stress is nefast voor de nieren en bijnieren. Dat geldt voor iedereen want in deze maatschappij zijn er nog weinig mensen met een goede nierfunctie.

Dus hoe minder belast, hoe beter voor het nieuwe leven dat je wil geven. Een leven starten met minder ballast geeft gezondere en sterkere kinderen.

Wat nog aan bod mag komen is BorstWeefselTherapie.

In België nog vrij onbekend. We tellen nog maar 5 BWT-therapeuten maar bij Pur~Esse kan je deze therapie al komen uitproberen.

Want ook in je borsten zitten hormonen en vooral veel gevoelens. Wat op je hart ligt kan spanning geven in je borsten en dus je hele endocriene stelsel mee beïnvloeden.

En dan is er nog het allerbelangrijkste bij Pur~Esse:

Hoe we hier naar vruchtbaarheid werken is de energetische manier van het benaderen van je fertiliteit.

Vaak zit er een onderbewuste spanning of energie die het zwanger worden in de weg staat. Een voorbeeld daarvan is een mama die heel graag een zoon wil en de ziel die klaar staat wil een leven als meisje ervaren in dit leven. Ook dat is vaak een hinderpaal en vraagt om bewustzijn.

Vruchtbaarder dan je denkt

Vruchtbaarheid bevorderen boek

Het boek van mijn collega Greetje is een handige gids met veel tools rond vruchtbaarheid.

Wil je meer weten neem dan eens een kijkje op www.Pur-Esse.be want dat is dé site voor de zelfbewuste vrouw en toekomstige mama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *