In wat voor gekke tijden leven we toch? Aangemaand om je laten vaccineren maar geen nieuws op het nieuws over hoe je je eigen immuniteit kan versterken!

Zoveel jongeren worden er gek van dat ze depressief worden van al wat er rond hangt in de maatschappij. Een maatschappij die hen zou moeten warm en sterk maken op weg naar volwassenheid.

Kleine kinderen die niet leren van gelaatsuitdrukkingen van schooljuffen, ouders, familie. Het is intriest! Waarom is er zo weinig aandacht voor de gevoelswereld van kinderen en jongeren?

Wat kunnen wij eraan doen? Want alles wordt gericht op ‘dé maatschappij’. Die is verantwoordelijk voor de hele poespas waarin we leven en waar onze kinderen en jongeren moeten opgroeien.

Maar wie is die maatschappij? Dat zijn WIJ!

Het is aan onszelf om verandering te brengen en terug in vertrouwen te gaan om zo onze kinderen weer hoop en kracht te geven voor hun en onze toekomst.

Hoe kan je dit nou doen, hoor ik je jezelf al afvragen! Want alle mensen zijn van goede wil, maar weten niet ‘hoe’.

Er is een oud spreekwoord dat zegt: ‘Begin bij jezelf’.

Dus waarom ook niet hier dan. Ga eens kijken hoe jij ‘nu’ leeft. Heb je angst om anderen ziek te maken? Of om zelf ziek te worden? Durf je nog zonder dat bezworen mondmasker buiten te komen?

Wat met je immuunsysteem? Hoe is het met je huid? Want je huid is meteen de beste manier van het ontwapenen van je eigen cellen. Okee, even ontsmetten, is één maar de hele dag?

Deze week was ik bij de dokter en zelfs zij gaf het toe dat we onszelf hierdoor zwakker maken dan nodig. Er zijn zoveel gezonde mensen die gezond eten, gezond leven en niet ziek worden of toch niet zo ziek als de beelden van de media stellen.

Natuurlijk is het niet fijn als je hier middenin staat en de hele dag met zieke toestanden geconfronteerd wordt. Respect heb ik met hopen voor het zorgpersoneel. Ik deed zelfs een oproep tijdens de 1ste lochdown om hen te ondersteunen, maar niks mag/mocht.

Laatst las ik een fijn verhaal over de toekomst voor uit het boek ‘Het liefdesvaccin’ van Geert Kimpen en Michelle Shanti. Je kan onder onderstaande link klikken als je graag eens luisteren naar een toekomstbeeld zoals zou kunnen. Laat ons dit in hemelnaam voorkomen!

Waar te beginnen?

Een eerste stap is jouw eigen 4 lichamen terug angst- en commentaarvrij te maken zodat voor jezelf terug op eigen benen en eigen kracht deze rare tijden tegemoet kan treden.

Op die manier maak je jezelf een goed voorbeeld voor je kinderen en straal je weer vertrouwen uit.

Kleinere kinderen nemen alles op wat hun ouders en begeleiders uitstralen. Ze nemen dat op als een spons trouwens! En zo’n spons kan héél wat opnemen voor later. De meeste volwassenen verwerken nu pas trauma’s vanuit hun jeugd. Wat gaat brengen voor onze jeugd?

Dus verander jouw uitstraling en schoon je systemen op. Dit kan je doen met lichaamswerk, reflexologie en alle andere mogelijkheden die er zijn om opnieuw met je eigen lichamen in contact te komen. Een goede massage ontlaad je hoofd en brengt je dichter bij wie JIJ bent.

Wat zijn we blij dat na de onze 3de boycot opnieuw weer MOGEN helpen! Wat een idee was het om gezondheidsondersteuners zo lang af te zonderen terwijl dit nu zo erg aan de orde is.

Wacht dus niet om ergens actie te nemen! Schoonheidsspecialisten, kappers, allen zijn nodig voor je uiterlijke schoonheid.

Maar hoe zit het met je innerlijke schoonheid? Zet ook dàt onderdeel in jezelf weer in je agenda en zorg zo mee voor onze eigen toekomst!

Ik merk dat veel mensen klagen over nek- schouder-, hoofd- en rugpijnen. Net zoals een boom worden ook wij gevoed met wat rond ons hangt. Vertering van emoties, gedachten, beelden die ons ingeprent worden… Hormonen, stress en emoties zorgen voor verlaging van je frequentie, je trilling en daar valt véél aan te doen.

Er is zoveel meer aan de hand dan we kunnen begrijpen, maar dat wil niet zeggen dat we voor onszelf niet kunnen ingrijpen!

Dus treuzel niet en zoek iemand die je hierbij ondersteunen kan. Psychologen en psychiaters worden overstelpt, maar wéét dat relfexologen en lichaamswerkers je hierbij zonder meer kunnen helpen.

Ik ben bereikbaar opnieuw vanaf 26 april op info@pur-esse.be. Telefonisch afspraken maken kan via 0473/861625. Tot gauw!

Myriam

www.pur-esse.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *