Het schooljaar is alweer in volle gang en de hele Coronacrisis maakt het ons er niet makkelijker op.

De herfstvakantie is bijna in zicht. We leven in tijden van onzekerheid en stress.

Grote zorgen voor onze kinderen en partner, voor onze ouders en wie nog meer… Zorgen dat je baas tevreden is er ook nog bij, vaak werkend van thuis uit en zelfs meer uren dan op je werk.

Maar … hoe gaat het ondertussen met jou?

Soms schrik ik toch een beetje hoe vrouwen meer voor anderen dan voor zichzelf kiezen. Je hebt idd een zorgzame taak, maar je bent ze niet! In eerste plaats ben je jezelf en dat is vaak al een moeilijke. Veelal zijn jonge vrouwen vergeten dat ze buiten werknemer of werkgever, partner, moeder, ook een échte vrouw zijn!

De buitenwereld krijgt ons te zien in een mooi kleedje maar hoe zit het met onze binnenwereld?

Dé plaats bij uitstek waar we alle dingen die ons hart beladen wegproppen zijn onze borsten. Zeker waar het emotionele zaken betreft en dat kunnen kleine voorvalletjes zijn.. denk maar aan het hartverscheurend huilend kindje dat je voor het eerst op school achter liet of aan de puber die zich heel ongelukkig voelt in een nieuwe klasgroep, zelfs dat doet een moederhart pijn.

De stress en angst die via de media onze huiskamer en ons bewustzijn binnen komen, waar blijven we het opslaan? Want opslaan doen we het zéker! We praten er steeds weer over wat in een té gekke wereld we toch leven, we zitten ermee in … of zit het in ons?

Fysiek bekeken zijn onze borsten ons balkonnetje. De ene vrouw heeft een grotere boezem, de andere een kleine. Of we er tevreden mee zijn? We zijn al blij dat ze gezond zijn.

Soms wil je er grotere, andere dames lieten ze verkleinen. Maar het gaat erom dat we onze borsten gezond kunnen houden! En daar zijn we vaak veel te laat mee bezig. Toch moet je tijdig je balkon eens wieden en wat aandacht geven!

Ook voor jonge puberende meisjes die veel pijn of spanning op de borstjes hebben bij het groeien. Hier kan wat aan geholpen worden!

Doorbreek mee het taboe rond borsten en gezondheid.

Groei mee met Zelfzorg en voorkom op die manier borstproblemen.

Deze maand is er extra veel aandacht voor borstkanker via Think Pink. Zij verkopen roze lintjes voor het goede doel. Maar wat als we nu eens in eigen borst(en) gingen kijken en er eens opkuis houden?

Borstweefseltherapeut Myriam Oorts van www.pur-esse.be doet er maar wat graag aan mee! Borstweefseltherapie denk je nu? Nooit van gehoord?

Ga maar eens lezen op deze link: https://www.pur-esse.be/aanbod/nieuwste-aanbod/

Sinds enkele jaren bestaat er iets nieuws zoals een borstweefselbehandeling die je borstgezondheid optimaliseert via fysiek lichaamswerk . Het is dus geen massage maar een op fascia gebaseerde manier van lichaamswerk. Heel doeltreffend en heilzaam voor je boezem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *