Deze zomer zet Pur ~ Esse de deur open naar een kennismaking met opstellingswerk.

Waarom opstellingswerk en wat houdt dit in?

Het is een manier om jouw rugzak van ballast te gaan ontdoen. We hebben onbewust of bewust vaak zaken waar we steeds weer tegenaan lopen in persoonlijke kwesties maar soms ook in relatiekwesties. Feit is dat we na de zoveelste herhaling van zo’n terugkerende zaak vaak ook weer uit evenwicht zijn.

Dit is meestal wat we meer dan beu zijn en waarom we boos worden op onszelf. Maar moet je daarom boos zijn op jezelf? Feit is dat het meestal niet alléén door jou wordt veroorzaakt zulke momenten van ontevredenheid, teleurstelling of wat dan ook.

Je hebt geen hele familie of een heel bureel collega’s (want dat kan je ook opstellen) nodig om hier wat aan te gaan veranderen. Een groep mensen kan gewoon samen komen en een situatie gaan bekijken op een ander niveau. Het werkt zo’n beetje als telepathie en het is bijzonder leuk om eens mee te komen avonturen.

Wat kan je zoal opstellen?

Situaties zoals moeilijkheden in de familie, ruzies of onuitgesproken dingen. Iets waarvan je voelt dat er meer aan de hand is maar er wordt je niets vertelt. Ziektes zoals leukemie hebben vaak met bloedbanden te maken bijvoorbeeld. Voedingsallergieën met familiegeheimen enzomeer. Ook banden met je moeder, zus, broer, oom, alles wat je kippevel doet krijgen als je er nog maar aan denkt.

Collegiale situaties eveneens. Wat maakt dat er wrevel is tussen collega’s terwijl alles ontkent wordt steeds opnieuw. Zeker als je hoogsensitief bent in je niet-fysieke lichamen (emotioneel, mentaal en energetisch) ga je vaak denken dat je gek bent. Toch kan opklaring voor jezelf in zulke toestanden ook de werkvloer duiding geven en verandering creëren.

Zelf heb ik meegemaakt hoe lichaamsdelen werden opgesteld bij steeds weer voorkomende fysieke keelpijn en de vele keelontsteking die ik zelf had als kind. Zelfs mijn weggenomen mandelen werden opgesteld, te gek voor woorden! Toch heb ik sindsdien geen angst meer om mijn waarheid te uiten en maken ze me niet meer monddood.

In mijn praktijk vallen mensen vaak uit de lucht als ik het over de kracht van opstellingswerk heb. Mocht je zin hebben om eens te komen proeven, kijk dan naar de data op FB van Pur ~Esse of schrijf je in voor de nieuwsbrief! https://www.facebook.com/pg/Pur-Esse-1069445966523691/events/?ref=page_internal

Voor de zomer van 2019 zijn er 2 proefmomenten op zaterdag, 13 juli alleen voor dames en op zondag, 4 augustus voor gemengd publiek. Deelnemen kan vanaf 18 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *