Cirkelnetwerken: Ondernemen vanuit transformerende verbinding.

Laatst was ik weer eens gaan netwerken met ondernemers. Af en toe is het heel fijn om eens onder andere zaakvoerders te komen omdat ik 1 op 1 werk.

De ene manier van netwerken is altijd dezelfde als op een andere plaats. Heb het zelf ook wel eens gelanceerd, maar na enige feedback hield ik het voor bekeken.

Toch kwam ik laatst naar huis met een gevoel van ‘dit kan anders’. We leven tenslotte in de Nieuwe Tijd sinds enige jaren nu en verbinden is iets wat ons allen bezig houdt. Maar moet dat dan persé vanuit ons hoofd en met stressachtige spelletjes?

Gezien iedereen fysieke voeding tot zijn/haar fysieke lichaam neemt, lijkt het me leuk om experimenteel te gaan om-denken en iets nieuws te lanceren want..

Wat als we onszelf nu eens meer gingen voeden? En dat niet alleen fysiek maar ook met aandacht naar ons emotioneel, mentaal en energetische lichaam.

Wat als we nu eens kunnen groeien in ‘al’ onze lichamen door anders te gaan netwerken!

Ondernemen vanuit transformerende verbinding om te transcenderen naar je Eigen Kracht en Zijn om zo jouw business te boosten.

Want we komen samen om onszelf te promoten en meer klanten op ons pad te bekomen. Mentaal super, maar wat ik zie is vaak helemaal anders. Jonge ondernemers die twijfelen aan zichzelf, mensen die uit burn outs komen en nog niet in hun volle kracht staan.

Vandaar dat ik samen met Truike De Moor een nieuwere vorm van netwerken wil introduceren in 2020. Niet jezelf verkopen, maar jezelf tonen of laten zien. Wie durft dat nog?

We vertrekken vanuit het idee dat ieder zichzelf mag zijn en mag ontvangen van anderen. Benieuwd wie instapt!

Triggert deze blog je en ben jij een zelfstandige met open visie? Meld je dan alvast aan en je krijgt de data voor 2020 als eerste in jouw mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *