Geboren in crisistijd

Wat me bijzonder opvalt én raakt tijdens deze aparte crisis, is dat er op dit moment veel baby’s geboren worden waarbij de ouders lang hebben moeten wachten of gewacht hebben op hun zwangerschap.

In mijn eigen praktijk zie ik dat de mama’s die nu bevallen, vooral dames zijn waarbij zwanger worden niet van een leien dakje liep. Sommigen hadden slechts één of twee behandelingen nodig ter ondersteuning van hun eigen energiefrequentie, anderen zaten reeds in een fertiliteitstraject en misten een de energetische connectie met hun inkomend zieltje.

Zo is er ook een super sensitieve mama, die nu even niet mag komen omwille van de Lock down, die zichzelf emotioneel/energetisch meer leerde ontplooien voor haar 3de kindje dat eind mei komt. Ze had haar vorige zwangerschappen heel erg met haar eigen gezondheid gesukkeld en nu neemt ze dagelijks haar moment om af te stemmen op zichzelf en haar ongeboren kindje.

Elke zwangerschap is een transformatieproces maar op dit moment krijg je extra ruimte tot diepgang en kan je nog dichter naar jezelf groeien. Een nog bewustere zwangerschap zonder 9 maanden plat liggen of ziek zijn, is bijna niet denkbaar.

Dus deze week word ik op een ochtend wakker met het gevoel dat ‘iets’ nooit ‘zomaar’ gebeurd en dat het wellicht weer geen toeval is, dat deze zieltjes net in deze periode van afzondering geboren willen worden. We ontvangen steeds meer kinderen met een heel bewuste frequentie en missie.

Ze hebben ‘bewuste rijpere ouders’ gekozen, hadden veel ruimte nodig bij mama voordat ze konden indalen in het fysieke of hebben gewacht op ‘De juiste tijd’ om te incarneren.

Mijn gevoel zegt me hier wat over te schrijven in een blog.

Want nu geboren worden, in deze quarantainetijd, wil ook zeggen dat je na je geboorte de kraamtijd met ‘alleen’ je ouders mag doormaken! Helemaal zoals het door de natuur gepland is, want daar blijven andere zoogdieren die een nest maken, de eerste periode alleen bij hun kroost.

Ik geef het vaak mee aan de aanstaande ouders die ik hier mag begeleiden.

Zorg bij deze Nieuwe Generatie kindjes dat ze niet meteen van arm tot arm gaan. Het zijn lichtbundels van onvoorwaardelijke liefde, ze zijn zuiverder dan wat dan ook en doen elk hart open gaan. Daarbij zijn ze ook onze toekomst en hebben ze al van bij de geboorte een eigen zielsmissie bij.

Veel mensen die in mijn praktijk komen of coaching volgen bij collega’s, moeten zoveel moeite doen om zichzelf en hun eigen zielsmissie ‘terug’ te vinden wanneer ze ouder worden. De klacht die steeds terug komt, luidt: ‘Ik moest me altijd aanpassen’.

Hoe fijn is het dat deze pasgeborenen nu een periode alleen met hun liefdevolle ouders kunnen zijn? Het enige wat ze nodig hebben is voorhanden. Twee ouders die 9 maanden of zelfs veel langer naar hen uitgekeken hebben. Ook de ouders worden daardoor meteen ‘intenser gezin’ zonder bezoekers en hulp.

Het geeft elke baby meer stabiliteit en gronding in deze prille startfase van hun leven? Veiligheid is gelinkt met je eerste chakra en dus met gronding! Hoe steviger en veiliger deze kraamtijd kan en mag verlopen, hoe meer gedragen zal dit kind achteraf in het leven staan. Net wat we nodig hebben voor onze toekomst en zij als Nieuwe Generatie al helemaal.

Als je nu eens ‘omdenkt’ en ziet wat een mooi geschenk deze ‘nieuwe baby’s’ krijgen tijdens deze periode van Lock down… hoewel elke oma, opa, meter, peter, tante of nonkel staat te popelen om op kraambezoek te gaan…

Aan zij die aan de raam op kraamvisite moeten of via Skype of andere beeldmedia, open je hart en tracht te ervaren of je ook op afstand liefde kan voelen en sturen.

Denk eens aan de tekenfilmreeks ‘De troetelbeertjes’! Die openden hun hart en straalden de anderen tegemoet.

Deze Lock down duurt niet eeuwig. Als je voor iedereen de voordelen kan zien, wordt het aanvaardingsproces veel zachter.

Genieten van elkaar kan nog een leven lang!

Wil jij bewuster omgaan met je baby? Neem eens een kijkje op: www.babymakingcoaching.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *