Een baby energetisch ontvangen, een ziel die contact maakt met 2 mensen, hoe mooi is dat!

Vorige week ontwaakte ik bewust, halfdromend maar in een wakkere staat van Zijn. Ik zie of ervaar een man die bovenaan de trap staat met een baby in de armen. De vrouw weliswaar staat beneden met een lege kinderwagen. Wat een gekke droom, ware het niet dat ik deze mensen ken en ook hun kinderwens. Ik word ‘gevraagd’ door deze ziel… Hij heeft een kanaal nodig om te communiceren met de ouders.

Enkele dagen later zijn beide partners in de praktijk en gaan we op avontuur. In mijn lezingen over de inkomende Ziel vertel ik meestal over een kosmische wieg die mag ontstaan tussen twee toekomstige ouders. Een prachtig plaatje hoort daarbij, maar nooit eerder maakte ik dàt moment van verbinding mee.

Wat was het een ware belevenis hiervan getuige te mogen zijn! Zoveel liefde dat er tussen twee partners op een hoger zielenniveau aanwezig was waardoor de ziel kon indalen. Het gebeurde op een onbewaakt moment wanneer beiden in complete ontspanning lagen met hun hoofd naar elkaar toe. Een heerlijk prachtig moment en zo dankbaar dat ik dit mee mocht beleven.

Zowel de man als de vrouw waren verrast door de impact van de behandeling op hun 4 lichamen en wat ze allemaal ervaarden. Diep weggestoken kwesties waarvan men lang dacht dat ze opgelost waren, kwamen los uit het celgeheugen van de lichamen. Dat zorgde voor nog meer openheid en toegang voor de energie van deze inkomende ziel die maar wat graag bij hen wil zijn. Ook fysieke belevenissen werden ervaren op plaatsen waar een ‘zogenaamd’ probleem zou kunnen zijn ivm het verwekken van een fysiek kind.

Ik duim voor hen nu en wacht heel benieuwd mee af hoe dit avontuur verder gaat. Terwijl ik het uittyp, stroomt er een warme en koude energie langs mijn rug. Het lijkt me dat het wel goed komt daar. Wordt vast vervolgd!

Wil jij ook contact leren maken met een inkomend zieltje of eens gaan kijken of er meer ruimte kan ontstaan in jouw/jullie lichamen om een hogere frequentie te ontvangen? Maak dan gerust een afspraak, samen op avontuur gaan voor, tijdens en na een zwangerschap is het liefste wat ik doe!

Hogere frequentie

Elke ziel, later mens, heeft een eigen trillingsniveau. Dit wordt vaak verstoord door stress, wat een heel negatieve trilling is. Maar kan gevoed worden door een beeld of plek waar jij gelukkig van wordt.  Ook Wifi en andere stralingen hebben impact op onze lichamen, net zoals drukte in en om ons heen.

De kinderen die nu indalen om geboren te gaan worden, hebben veel ruimte nodig omdat ze een hogere lichtfrequentie hebben als ziel reeds. Eenmaal zwanger dien je een beetje ruimte te maken in je huis om een kind te gaan ontvangen, bv een babykamer voorzien. Ook je lichamen hebben deze ruimte te maken willen jullie zwanger worden.

Bij het ene koppel gaat het beter dan bij het andere koppel en dat hoeft niet altijd aan jullie te liggen. Vaak is het de inkomende ziel die hier aanpassing vraagt, niets om je schuldig over te voelen dus! Zie het eens op deze manier: In een oude staande lamp steek je toch ook geen ledlichtje, dat werkt gewoon niet. Het gaat er dus om afgestemd op elkaar te geraken.

Meer info nodig? Contacteer me gerust! www.pur-esse.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *