Vrijdag, 10 januari 2020

Ik ben aan het werk met een klant en raak met mijn stoel zachtjes en per ongeluk het tafeltje waar mijn stevige, krachtige groene apofyliet op rust.

Deze kreeg ik op een bijzondere manier op mijn pad en de werking ervan gaat diep, zuiverend en heel bijzonder. Het moet gezegd, de klanten zijn er altijd geïmponeerd door. Zeker als ik erbij vertel waar hij voor staat en wat zijn energie doet.

Met een klap dondert de steen van de tafel tegen mijn chauffage en op de parket, waar hij diepe inslagen nalaat zowel in de vloer als in de plaat van de chauffage.

We schrikken beiden even op, maar de steen heeft wat te vertellen blijkbaar. Ik realiseer me plots dat het vanavond Volle Maan is. En nog een hele bijzondere ook!

Er is sprake van een maansverduistering vanaf 20.11u die de energie voor een heel jaar mee bepaald.

Logisch dus dat mijn steen even de aandacht wou trekken en daarbij wil zijn. Iedereen heeft baat bij de extra’s die stenen aanreiken.

Kristallen worden gevormd door de natuur en groeien net als wij, ze hebben energie en kunnen ondersteunend werken.

Een vriendin van me heeft een stenenwinkel en houdt er vaak workshops waar je met een mandje de stenen uitzoekt die je trekken of afstoten. Ze kan daarbij aan de kristallen die jij uitkiest, niet alleen vertellen wat je probleem is of waarom deze stenen je trekken. Maar ook waarom ze je kunnen helpen of waar ze ondersteuning bieden.

Even terug naar mijn belevenis deze middag. Door de klap trok mijn geliefde kristal mijn energie en aandacht. Het was alsof die een boodschap voor me had.

‘Leg me buiten vanavond!’

Dat heb ik dus net gedaan, samen met alle vriendenstenen.. 😊 😊 😊

Heb ze in een cirkel gelegd, 1 bij de praktijk en 1 bij de privé! Het lijkt wel een samenzwering. Haha!

Maar heb ook een intentie gezet, was heel belangrijk voor het jaar 2020, vertelde Cindy (astrologe) me. Dus mocht ik vannacht dromen, dan wens ik dat het in contact met de vernieuwende maansenergie mag zijn.

Zoete dromen allemaal en leg vooral je kristallen buiten!

Liefs, Myriam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *