Als vrouw sta je steeds klaar voor de ander, maar zelden voor jezelf.

Me-time… oei wat was dat ook alweer?

Vanaf dit jaar organiseert Pur~Esse vrouwenretraites tijdens het wisselen van de seizoenen.

Even loskoppelen uit je dagdagelijkse sleur!
Ruimte maken voor jezelf via lichaam ondersteunende workshops, wandelingen, vrouwencirkels, opstellingswerk en heel veel lachmomenten.
Zin om mee uit te waaien en relaxen om daarna weer opgeladen naar huis te gaan?
Ga dan mee naar zee! Inschrijven kan tot 14 dagen voor vertrek.

Noteer in je agenda:

  • 20,21 & 22 maart 2020
  • 19,20 & 21 juni 2020
  • 19,20 & 21 september 2020
  • 19,20 & 21 december 2020

Prijs: € 330 (op basis van 2pers. Kamer)

ACTIEPRIJS: € 299 p.p. ingeschreven en betaald tot 1 maand voor vertrek.

Meer info: FB Pur~Esse ( like en volg ons!) of bij Myriam Oorts (0473/861625)

Op het programma

We starten vrijdagmiddag met een strandwandeling en wat oefeningen onderweg om onze 4 lichamen uit te waaien en ruimte te maken. Verder maken we gezellig kennis met de groep, de avond is vrij.

Zaterdag maken we kennis met en leren we onderscheid maken in fysieke, emotionele, mentale en energetische lichamen! Wat is van mij? Wat hoort niet bij mij? Een eerste opruimbeurt staat op het programma.

In de namiddag nemen we een pauze om de avond samen door te brengen met opstellingswerk of een ander gezamelijke uitdaging. De avond is inbegrepen maar niet verplicht. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met opstellingen om familie systemen te gaan opkuisen en zo weer je eigen plek in te nemen. Een tenenleesparty kan ook een hele verruimende avondgebeurtenis zijn…. Laat je verrassen!

Na het ontbijt op zondag zetten we de puntjes op de Ï met ‘Purify’. Een hele nieuwe manier om relax en doeltreffend op alle lichamen te gaan werken. Heel doeltreffend ook als hoogsensitiviteit jou niet vreemd is bij jezelf, je vrienden of gezin. Na deze verfijnochtend gaan we knippen en plakken om een mooie Soulkaart te maken. Op deze manier zetten we onze intentie of verlangens in de materie. Het wordt een verrassend gebeuren als we onszelf terug vinden in de kaart achteraf!

Wil je graag mee?

Inschrijven kan tot 14 dagen vooraf. Doe dit dus tijdig! Mail naar: myriam.oorts@outlook.com en je ontvangt meer instructies!

De prijs bedraagt € 299 P.P. op basis van een 2-persoonskamer.

Slaap je liever alleen, dan betaal je €80 extra.

(2x ontbijt, 2x lunch, 2x overnachting, koffie/thee/water tijdens workshop)