Maya gezegde:

Zoals lucht de atmosfeer is van het lichaam, zo is tijd de atmosfeer van de geest.

Als de tijd waarin wij leven bestaat uit onregelmatige maanden en dagen gereguleerd door gemechaniseerde minuten en uren, dan wordt onze geest ook zo: een gemechaniseerde onregelmatigheid.

Omdat alles voortkomt uit de geest is het niet verwonderlijk dat de atmosfeer waarin wij leven steeds vervuilder raakt en de grote klacht is:
‘ik heb niet genoeg tijd’.

Wie jouw tijd bezit, bezit jouw geest.
Neem bezit van je eigen tijd en je zult je eigen geest herkennen

Met de Tzolkin of Mayakalender gaan we samen kijken naar jouw zielspad of wat jouw missie hier op aarde is. Vaak krijg ik reacties zoals “Maar zo was ik vroeger écht wel!” En daar ben je dan vaak van je pad verwijderd geraakt. Inzichten verwerven via de kalender is heel bijzonder!

 

Recensies rond de Tzolkin en gebruik:

Ik ben elke dag bezig met de energie van de zegels en de tonen van de dag. Het geeft me inzichten over bepaalde gebeurtenissen die zich voordoen op mijn pad. Het kennen van de zegels van mijn vrienden en familie is een ware hulp om reacties van mijn naasten in de meeste situaties beter in te schatten. Het werken met de kalender geeft me inzichten over mezelf en anderen én het is leuk om te doen.

Vera

 

Wat de Tzolkin voor mij doet…  Ik vind het ontzettend jammer dat ik er elke dag niet veel tijd aan kan besteden en daardoor ik steeds moet opzoeken.   De dagelijkse info die via FB of mijn Maya-app op de iPhone binnenkomt is zalig.  Deze info kan ik perfect toetsen aan de gebeurtenissen van die dag.  Kijk steeds uit naar mijn eigen Blauwe Storm info, en deze van mijn levenspad.  Maar ook de Maya-info die betrekking hebben tot mijn naaste vriendinnen vind ik uiterst interessant.  Sinds mijn eerste kennismakingscursus was ik direct mee.  Zalig.

Walter