Purify is een basis om te werken aan je eigen energielichamen of niet fysieke lichamen, om je emoties, gedachten en energiebalans te gaan ervaren. Door je ervaring beland je als vanzelf in deze lagen die je fysieke lichaam belemmeren of klachten bezorgen. Hierdoor gaat jouw frequentie omlaag en zend je energie/boodschappen uit die niet bij jou passen.

We leren binnen/buiten, boven/onder, fysiek/niet-fysiek en nog veel meer met elkaar in connectie en afstemming te brengen. Meegroeien met de trillingsfrequentie die deze Nieuwe Tijd zo hard gaat. Het lichaam moet wel ziek worden en je lam leggen om dit alles te verwerken. Tenzij jij jouw voertuig daarbij gaat ondersteunen!

Je eigen puurheid terug vinden en terug halen staan in deze 4 dagen centraal. Hoe gezonder de ‘buiten’kant, hoe beter de ‘binnen’kant functioneert. We dragen allen de lading van maatschappij en staan onder de druk van wat er uit de kosmos komt.

Hoogsensitiviteit

Iedereen wordt beinvloedt door stress, emoties, hormonen, gebeurtenissen die ons uit balans brengen.

Echtscheidingen, puberteit, verlies, verhuis, ruzie, werkstress … Alles wat een ingreep op jouw systeem kan zijn, zet zich vast in jouw aura. Geen zweverige toestanden graag! Via haptonomie in combinatie met voetreflexologie verlichten we je in 1 sessie.

Zeker als je kinderwens hebt, is het goed je 4 lichamen vrij te maken om  inkomende zieltjes te gaan ondersteunen om bij ouders te integreren.

In dit geval stellen we ons, zonder moeite, samen open om een kanaal of brug tussen aanstaande ouders en zoekende zieltjes te worden.

Als jouw uitstraling, of aura, verandert trek je als vanzelf nieuwe dingen aan. Frequentie trekt frequentie aan immers!

Complementaire ondersteuning via reflexlogie én lichaamswerk is wat we te bieden hebben voor iedereen die wenst te groeien in het Leven!

Enkele reacties:

Persoonlijk voelde het alsof ik even ben gaan kijken ,voelen,ervaren naar wat er in de onderlaagjes van ons lichaam opgestapeld ligt. Lichaamswerk was mij onbekend. Dat aanrakingen een gevoelsstroom activeren daar was ik mij van bewust, dit gaan verkennen en uitdiepen daar was ik nieuwsgierig naar. De kennismaking met de parasympaticus heeft voor mij de doorslag gegeven.Het besef dat ik al heel lange tijd voedsel eet niet vanuit een rustmoment maar steeds vanuit een stressmoment . Dank daarvoor.”

Na 2 jaar trauma verwerking raakt nog het nog geen tipje van wat deze madam me kon laten zien op 3 maand tijd! De weg naar mijn “ik” bewandel ik zelf maar ze toonde me de mogelijkheden💖 Dagelijks merk ik veranderingen in patronen en in mijn gedrag op prikkels… Elke dag ben ik sterker in onderscheid maken van mijn eigen pijnstukken en dat van de mensen rond mij. Mijn hart is opnieuw een warme en veilig plek voor mezelf maar ook voor andere💖 Mooiste geschenk dat ik ooit aan mezelf gaf en ook blijf geven is deze zelfontwikkeling!Als kers op de taart ben ik enorm dankbaar voor alle personen die mee op deze mooie reis wandelen💋Myriam Oorts dank je wel voor de 4 daagse.”

” Dag Myriam,ik ben heel dankbaar voor de aangeboden spiegeltjes, de fijne contacten,  de diepere gesprekken en de groeikansen om mijn  lichaamsbewustzijn verder te triggeren..Het heeft me duidelijkheid gemaakt wat niet of wel resoneerde  met de healer in mezelf..en dus voor mij een fundament gelegd voor mijn verdere groei…als leraar,coach en healer…😇.Ik heb mijn proces al verduidelijkt met  mijn gemaakte zielekaarten die we samen hebben bekeken en doorvoeld..Iedereen heeft zijn eigenwijze manier om de dingen wel of niet te delen met anderen…🙏 Je liefdevolle passie voor diep lichaamswerk was alvast voelbaar doorheen elk moment en elke oefening..”

” Ik heb mijn schoondochter behandeld, die was direct aan het slapen en is daarna nog een tweetal uren door gaan slapen dit was in de namiddag. Ze was helemaal ontspannen. Het maakte me blij dat ze zich totaal kon geven 😘”

” (Deze dame had 2 keizersneden gehad) Ik had de eerste twee dagen echt wel pijn ik mijn maag (middenrif) is nu al beter. Ik voel me (mss raar gezegd wel)  maar meer verbonden of dat gevoel heb ik toch.”

Bekijk ons artikel over autisme en de vier lichamen in PureChild.