Purify is een basis om te werken aan je eigen energielichamen of niet fysieke lichamen, om je emoties, gedachten en energiebalans te gaan ervaren. Door je ervaring beland je als vanzelf in deze lagen die je fysieke lichaam belemmeren of klachten bezorgen. Hierdoor gaat jouw frequentie omlaag en zend je energie/boodschappen uit die niet bij jou passen.

We leren binnen/buiten, boven/onder, fysiek/niet-fysiek en nog veel meer met elkaar in connectie en afstemming te brengen. Meegroeien met de trillingsfrequentie die deze Nieuwe Tijd zo hard gaat. Het lichaam moet wel ziek worden en je lam leggen om dit alles te verwerken. Tenzij jij jouw voertuig daarbij gaat ondersteunen!

Je eigen puurheid terug vinden en terug halen staan in deze 4 dagen centraal. Hoe gezonder de ‘buiten’kant, hoe beter de ‘binnen’kant functioneert. We dragen allen de lading van maatschappij en staan onder de druk van wat er uit de kosmos komt.

Hoogsensitiviteit

Iedereen wordt beinvloedt door stress, emoties, hormonen, gebeurtenissen die ons uit balans brengen.

Echtscheidingen, puberteit, verlies, verhuis, ruzie, werkstress … Alles wat een ingreep op jouw systeem kan zijn, zet zich vast in jouw aura. Geen zweverige toestanden graag! Via haptonomie in combinatie met voetreflexologie verlichten we je in 1 sessie.

Zeker als je kinderwens hebt, is het goed je 4 lichamen vrij te maken om  inkomende zieltjes te gaan ondersteunen om bij ouders te integreren.

In dit geval stellen we ons, zonder moeite, samen open om een kanaal of brug tussen aanstaande ouders en zoekende zieltjes te worden.

Als jouw uitstraling, of aura, verandert trek je als vanzelf nieuwe dingen aan. Frequentie trekt frequentie aan immers!

Complementaire ondersteuning via reflexlogie én lichaamswerk is wat we te bieden hebben voor iedereen die wenst te groeien in het Leven!

Enkele reacties:

“Wow! Ik heb benen en voel zelfs mijn buik!

” Ik lijk wel veel groter dan ik ben nu!”

” Alsof ik 50 kilo minder weeg na deze behandeling.”

” Mijn hoofd voelt leeg en rustig nu.”

” Na 1 sessie vond ik plots de job van mijn leven!”

” Het lijkt alsof ik grotere voeten heb en meer contact met de aarde.”

Bekijk ons artikel over autisme en de vier lichamen in PureChild.