Weetjes over BorstWeefsel/Borstgezondheid

  • Puberteit één van het belangrijkste moment in je leven is om later een stabiele volwassene te worden/zijn?
  • Borsten beginnen groeien van de tepel naar binnen toe en dat dit omwille van te gespannen weefsel, o.a. door sporten en/of emotionele spanningen, erg pijnlijk kan zijn?
  • Borstweefsel in het vetweefsel een bedding geeft aan je oestrogenen (= hormonen) die actievere stroming mogen als je zwanger wenst te worden?
  • Ook bevat je borstweefsel veel toxines door een verminderd goede bloedtoevoer omwille van de vele spieren en weinig plaatselijke fysieke beweging. Omwille hiervan krijgen we vaak een soort “stilstand” waardoor we cystes of harde, vaak ook pijnlijke plekken ervaren.
  • Een opkuis van deze toxines voor een zwangerschap geeft een betere doorbloeding en zorgt voor “propere leidingen” als je na je zwangerschap borstvoeding wenst te geven. Beter voor de melkproductie dus!
  • BorstWeefselTherapie is ook erg aan te raden als je vaak last hebt van je maandelijkse menstruaties die zich aankondigen met pijnlijke en gespannen gevoeligheden.
  • Een borstweefselbehandeling zorgt ervoor dat je een betere band krijgt met je eigen borsten en dus ook met je eigen vrouwelijke beleving, zeker ook aan te raden na een borstoperatie of ziekte.

Meer informatie en het licentieregister kan je terugvinden op www.lifestream.earth

Recensies

Duidelijk minder spanning op mijn borstkas en middenrif. Klinkt gek maar hebt idee dat mijn borsten toch wat gekrompen zijn: jiiihaa blij mee Ik heb heel wat mee gemaakt afgelopen jaren waardoor ik weet dat mijn hormonenbalans ver zoek is. Het heeft me deugd gedaan, dus weer een stap in de goede richting. Dank je Yvonne.

Even een verslagje van jouw behandeling. Op de moment zelf en erna voel ik duidelijk vermindering of zelfs verdwijnen van de spanning in mijn linkerborst. Ik heb wel wat bijwerkingen ervaren nadien: de tweede dag erna pijn in de rechter schouder en de derde dag erna pijn in de linker schouder maar best draaglijk. Na de tweede sessie was ik heel stijf maar dat was waarschijnlijk omdat ik die dinsdag tot 2u s”nachts gewerkt heb en 4u later naar Zaventem moest vertrekken, mijn eigen domme fout natuurlijk. Maar in ieder geval hartelijk dank! Ik voel na 2 sessies reeds dat het zeker effect heeft.

Al op jonge leeftijd had ik last van mastodontie (pijnlijke borsten door klieren) Daardoor liet ik enkele malen een mamografie uitvoeren voor mijn 25. Zwangerschappen hadden een positieve invloed op de mastodontie. Toch heb ik hormonaal nog we eens last van pijnlijke klieren in mijn borsten. Ik las dat er alternatieven zijn voor de mammografie. Meer zelfs dat wij vrouwen preventief kunnen werken aan de gezondheid van onze borsten. Mijn interesse was gewekt en ik ga voor een behandeling borstweefseltherapie. Ik voel na 1 sessie al dat de klier zachter geworden is. Duidelijk een weldaad voor je borsten. Een cadeau voor het vrouw zijn.
Niet twijfelen, ondervinden!

Tarieven

Het tarief voor de borstweefselbehandeling is 95 euro voor 1 uur en 15 minuten. 3 behandelingen geboekt en betaald vooraf komen op 270 euro.