Wat is een Empowered Feminine Healing behandeling?

Er wordt gebruik gemaakt van speciale massagetechnieken gericht op het verbeteren van de conditie van de baarmoeder en het terug in balans brengen van je hormonen. De oliemassage richt zich op het hele buikgebied en brengt doorstroming, verlichting en ontlading van oude structuren en pijnen omdat het deels fysiek werkt, maar ook emotioneel, mentaal en energetisch omwille van het healingswerk dat eraan te pas komt. De hele behandeling bestaat uit een combinatie van zachte, maar ook diepgaande orgaanmassage. Technieken zoals drukpunten, reflexzones, fasciatherapie,  meridiaankennis, haptonomie enzomeer wordt toegevoegd in deze sessies. Druk en spanningen in je buik en onderrug, 2de chakra, kunnen los laten en versterken opnieuw de omliggende spieren en ligamenten.

Fysiek zorgt dit voor een verbetering van de doorbloeding en de lymfestroom. Gifstoffen worden uitgescheiden en voedingsstoffen die helpen bij de opbouw van weefsels en het balanceren van jouw hormonenstelsel worden opnieuw in balans gebracht. Emotioneel/energetisch behoort het gedeelte van je lichaam waarop er gewerkt wordt tot het 1ste & 2de chakra, met name thema’s betreffende: “Eigen veiligheid” en “Ik en de buitenwereld”. Mentaal kunnen er processen naar boven komen die onderbewust opgeslagen en vastgehouden werden in het celgeheugen van je lieve lijf.

Verder richt deze massage zich ook op het afbreken van littekenweefsel, het helpt bij het loslaten van opgehoopte darmplakken. Het stimuleert de natuurlijke beweging van de darmen en zuivert van zowel lichamelijke als emotionele ballast, zodat jij en je buik je lichter én losser zullen voelen.

De behandelingen zijn diepgaand en zeer ondersteunend als je meer in contact wil komen met je eigen lichaam, je kracht, intuïtie en creatie.

Veelvoorkomende klachten die zeer goed met deze massages te ondersteunen zijn:

 • Over- of ondermatige bloedingen
 • Krampen
 • Pijnklachten
 • Onregelmatige cyclus
 • PMS
 • Endometriose
 • PCOS
 • Vervroegde overgang
 • Hoofdpijn/migraine
 • Lage rugklachten
 • Darmproblemen

 
 
Tarieven

€ 95 voor sessie van 1,15 u

€ 120 voor sessie van 1,30u

Enkele reacties:

Wat een krachtige, bijzonder mooie en helende massage was dit voor mij. De laatste maanden heb ik bewust enkele verstopte en pijnlijke stukjes in mezelf uitgedaagd boven te komen, ik heb tijgers in de ogen gekeken. “


Ongezellige, angstige stukjes werden aangeraakt en tegelijkertijd voelde ik hoe trauma herschreven werd door de warme, liefdevolle handen van Myriam.”


“Deze vrouwenmassage heeft de kracht in zich om terug te verbinden met de liefde, het vertrouwen en de stroming in het systeem die voor het trauma aanwezig was. Mijn hoofd, of controlekamer, kon terug een stapje achteruit doen. “


Ik voelde weinig verbinding met de onderkant van mijn lichaam, alsof ik daar niet thuis ben. Er was veel angst aanwezig. Zelf wens ik dat ik het contact met mijn buik(organen) en vrouwelijke geslachtsorganen kan verdiepen via deze massage. Tijdens de inpakking kwam ik heerlijk tot rust.”